S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Šolski servis d.o.o.
Spodnji Rudnik II/16
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 32373945
e-mail: solski.servis@gmail.com
GSM: 041/620-738 ali
051/305-218
Faks: 01/4289-425

O nas

CopyofIMG_6900.JPG

Koledarje smo obrnili na leto 1987, ko sta Janez in Drago, ustanovitelja in današnja lastnika podjetja, takrat pa oba prosvetna delavca, odprla  popoldansko obrt in začela voziti šolske otroke. Prvi kombi, ki sta ga kupila, je bil seveda Zastava 850 in za volan katerega bi se danes, ob njunih zdajšnjih obsegih trebuhov, le še stežka usedla.

Od takrat smo se počasi razvijali in kupovali vedno modernejša vozila: IMV, TAM (verjetno eden prvih avtov z Webasto grelcem - vžigal pa pozimi še vseeno ni, če nisi 10 minut grel motorja...), Toyota in tako dalje. Zasebno podjetje smo ustanovili takoj, ko je začel stari sistem to dopuščati.

Nenehno smo rasli in zaposlovali nove ljudi. Brez tajkunizacije, menedžerskih prevzemov, izkoriščanja delavcev in selitve tovarn na vzhod (no, saj jih itak nimamo) smo do danes zrasli v zanesljivega prevoznika zavidljive velikosti. Ukvarjamo se predvsem s prevozom šolskih otrok, mladine in invalidnih oseb, ne branimo pa se niti občasnih prevozov po vaših željah.

Še vedno nismo tako veliki, da bi nas našli v tundrah sredi Rusije, niti ne v libijskih puščavah, v Ljubljani in njeni okolici nas pa težko zgrešite!

In ne, nismo sami moški. Če vas tako nismo prepričali mi, vas bo pa morda naša šoferka. mežikIMG_6757.JPG

Novice

Tehniški in naravoslovni dnevi 2011/12

Zbiramo prijave šol za tehniške in naravoslovne dneve

Galerija za zabavo

tako se vozijo po svetu...

Tehniški dnevi 2011

Letošnji tehniški dnevi so že mimo, vabljeni pa na ogled fotografij v galeriji.