Zgodovina

Zgodovina

Koledarje smo obrnili na leto 1986, ko sta Janez in Drago, takratna ustanovitelja podjetja, odprla popoldansko obrt in začela voziti šolske otroke. Prvi kombi, ki sta ga kupila, je bil seveda Zastava 850 in za volan katerega bi se danes, ob njunih zdajšnjih obsegih trebuhov, le še stežka usedla.

Od takrat smo se počasi razvijali in kupovali vedno modernejša vozila: IMV, TAM (verjetno eden prvih avtov z Webasto grelcem - vžigal pa pozimi še vseeno ni, če nisi 10 minut grel motorja...), Toyota in tako dalje. Zasebno podjetje smo ustanovili takoj leta 1990, ko je začel stari sistem to dopuščati.

Nenehno smo rasli in zaposlovali nove ljudi. V letu 2012 smo podjetje razdelili na dva dela, vodenje pa je prevzela mlajša generacija. Ko smo v letu 2020 k podjetju pripojili še Turistično agencijo Patos d.o.o., smo poslovanje razširili še na turizem. Danes tako skrbimo za goste s posebnimi potrebami iz tujine, ki si želijo obiskati Slovenijo in Hrvaško in smo lastniki blagovne znamke Feel No Limits. Organiziramo tudi potovanja za zaključene skupine po Evropi in Aziji.

Še vedno je naša glavna dejavnost posebni linijski prevoz šolskih otrok, mladine in invalidnih oseb, ne branimo pa se niti občasnih prevozov po vaših željah. Vozni park stalno posodabljamo, trenutno imamo v lasti 20 najmodernejših osebnih vozil, kombijev in minibusov za prevoz od 4 do 20 potnikov.

Miha Veršnjak,
direktor
Telefon: 051 305 218