S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Šolski servis d.o.o.
Spodnji Rudnik II/16
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 32373945
e-mail: solski.servis@gmail.com
GSM: 041/620-738 ali
051/305-218
Faks: 01/4289-425

Za osnovne šole

IMG_6855.JPGGlavni za sestavo programov za osnovnošolce je naš šefe Janez, ki je svojo celotno delovno dobo preživel v osnovni šoli (se hecno sliši, mar ne?). Najprej kot učitelj športne vzgoje, nato pa kot dolgetni ravnatelj in pomočnik ravnatelja. Učni načrt ima v malem prstu, kar programom daje dodatno strokovno vrednost. Organizacija je utečena, saj že nekaj let sodelujemo z osnovno šolo Škofljica.

Na spletni strani si lahko ogledate primera dveh programov za drugo triletje osnovne šole, in sicer za naravoslovne in tehniške dneve za učence od 4. do 6. razreda. Dneve dejavnosti ob pouku lahko izvedemo  tudi po vaših željah, ponudimo vam lahko kakšenkoli program, kjer vi navedete zgolj vsebino dejavnosti. Na vašo željo vam organiziramo tudi prevoz.

Dejavnosti izvajamo praviloma na terenu, kjer so učenci aktivni udeleženci. Vaša naloga je le, da zagotovite zakonsko število spremljevalcev, medtem ko strokovni kader za izvedbo zagotovimo mi.

Podrobnejše informacije so vam na voljo preko maila solski.servis@gmail.com ali na telefonski številki 041/620-738 (Janez Veršnjak).

Novice

Tehniški in naravoslovni dnevi 2011/12

Zbiramo prijave šol za tehniške in naravoslovne dneve

Galerija za zabavo

tako se vozijo po svetu...

Tehniški dnevi 2011

Letošnji tehniški dnevi so že mimo, vabljeni pa na ogled fotografij v galeriji.