S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Šolski servis d.o.o.
Spodnji Rudnik II/16
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 32373945
e-mail: solski.servis@gmail.com
GSM: 041/620-738 ali
051/305-218
Faks: 01/4289-425

Ponudba in naročilo

 

Naša glavna dejavnost je prevoz oseb, predvsem šoloobveznih otrok in oseb na invalidskih vozičkih (tako imenovani posebni linijski prevoz), ki ga vršimo na več ljubljanskih šolah in delovno-izobraževalnih zavodih za invalide. Kadar imamo vozila prosta, z veseljem zapeljemo še kaj zraven, recimo vas!

Trenutno imamo na razpolago dva minibusa, dvanajst kombiniranih vozil in dve osebni vozili. Če si kdo slučajno zaželi vožnje v retro stilu, lahko naroči tudi našega fička (a brez šoferja ga ne damo). Priporočamo ga za prevoz na ohcet, maturantski ples ali kar tako na morje. smeh

IMG_6756.JPG

Vsa vozila (no, skoraj vsa, razen fičota) so opremljena s klimatsko napravo, varnostnimi pasovi  na vseh sedežih in izpolnjujejo vse pogoje za prevoz skupine otrok, kot jih določajo veljavni zakoni ter Pravilnik o posebnih pogojih za vozila, s katerimi se prevažajo skupine otrok.

Za prevoz oseb na invalidskih vozičkih imamo pet vozil stalno posebej prilagojenih: opremljena so s fiksnimi rampami za vstop, talnimi letvami za pritrditev pasov in samozategljivimi varnostnimi pasovi za vpenjanje vozičkov. Dodatno lahko za ta namen opremimo še tri vozila, in sicer s premičnimi klančinami za vstop ter pasovi za vpenjanje vozičkov.

Novice

Tehniški in naravoslovni dnevi 2011/12

Zbiramo prijave šol za tehniške in naravoslovne dneve

Galerija za zabavo

tako se vozijo po svetu...

Tehniški dnevi 2011

Letošnji tehniški dnevi so že mimo, vabljeni pa na ogled fotografij v galeriji.